HÕBEKALA MENÜÜ
Menüü kehtib ette tellimisel gruppidele alates 12 inimest
KÜLMLAUD
Hõbekala räimed erinevates
marinaadides
Kadakane graavilõhe
Ahvena- või
säinaäkine
Heeringa tartar
Maheveise riimiliha
šerri marinaadis
Rostbiif härjafileest
Pressliha
Skandinaaviapärane
suitsukalasalat sinepise vinegrett-kastmega*
Roheline salat
meloniga
Metsaseenesalat
Värske ürdikartul
karulaugupestoga
Minivrapid teriyaki-kana ja rohke salatiga
Leib, sai
määrded
PEAROOG
Praetud ahvenafilee
Sandefjordi kastme,
pastinaagi-kartulitambi ja köögiviljadega
MAGUS
Šokolaadi-toorjuustu kook
või
Hõrk vahukoore ja toorjuustu tarretis - Créme
Bavaroise murakamoosiga
või
Hooaja marjad
Sabayone-vahuveinivahuga
Meie toidud
valmivad värskelt, koduses Hõbekala külalistemaja köögis.
Kasutame
igal võimalusel kohalikku ja värsket toorainet, aga elu saarel
tähendab seda,
et vahel tuleb mõni tooraine
ootamatult asendada teisega.
*) Skandinaaviapärane
suitsukalasalat – roheline salat, marineeritud kurk, seller,
roheline hernes, suitsukala, kruubid, sinepi-õlikaste
Hind:
38 eurot/inimene
Lisainfo ja tellimine mailto:info@hobekala.ee