HÕBEKALA MENÜÜ 

Menüü kehtib ette tellimisel gruppidele alates 12 inimest



KÜLMLAUD

Hõbekala räimed erinevates marinaadides
Kadakane graavilõhe
Ahvena- või säinaäkine
Heeringa tartar


Maheveise riimiliha šerri marinaadis
Rostbiif härjafileest
Pressliha

Skandinaaviapärane suitsukalasalat sinepise vinegrett-kastmega*
Roheline salat meloniga
Metsaseenesalat
Värske ürdikartul karulaugupestoga
Minivrapid teriyaki-kana ja rohke salatiga

Leib, sai
määrded


PEAROOG

Praetud ahvenafilee Sandefjordi kastme,
pastinaagi-kartulitambi ja köögiviljadega


MAGUS

Šokolaadi-toorjuustu kook
või
Hõrk vahukoore ja toorjuustu tarretis - Créme Bavaroise murakamoosiga
või
Hooaja marjad Sabayone-vahuveinivahuga



Meie toidud valmivad värskelt, koduses Hõbekala külalistemaja köögis.
Kasutame igal võimalusel kohalikku ja värsket toorainet, aga elu saarel tähendab seda,

et vahel tuleb mõni tooraine ootamatult asendada teisega.


*) Skandinaaviapärane suitsukalasalat – roheline salat, marineeritud kurk, seller, roheline hernes, suitsukala, kruubid, sinepi-õlikaste

Hind: 38 eurot/inimene

Lisainfo ja tellimine mailto:info@hobekala.ee