HÕBEKALA NÄIDISMENÜÜ GRUPPIDELE
ette tellimisel, alates 12 inimesele
KÜLMLAUD
Hõbekala räimed erinevates
marinaadides
Kadakane õrnsoolalõhe
Ahvena- või
säinaäkine
Heeringa tartar
Maheveise riimiliha
šerrimarinaadis
Röstbiif ja erinevad lihalõigud, mädarõikakaste
Roheline salat, hooajalised köögiviljad
Puuvilja- ja juustuvalik
tomatisalsa, hummus, määrded
kohalik leib ja sai
rannarootslaste ürdileib (saaristolaisleipä)
PEAROOG
Võis praetud ahvenafilee
porrulaugu-koorekastmes
pastinaagi-kartulitambi ja köögiviljadega
MAGUS
Šokolaadi-toorjuustukook
või
hooajalised marjad/puuviljad Sabayone-vahuveinivahuga
Meie toidud
valmivad värskelt, koduses Hõbekala külalistemaja köögis.
Kasutame
igal võimalusel kohalikku toorainet, aga elu saarel
tähendab seda,
et vahel tuleb mõni tooraine
ootamatult asendada teisega.
Hind 38 eurot/inimene
Lisainfo ja tellimine mailto:info@hobekala.ee
Külmlaud Hõbekala külalistemajas õhtusöögil