HÕBEKALA NÄIDISMENÜÜ GRUPPIDELE

ette tellimisel, alates 12 inimesele


KÜLMLAUD

Hõbekala räimed erinevates marinaadides
Kadakane õrnsoolalõhe
Ahvena- või säinaäkine
Heeringa tartar
Maheveise riimiliha šerrimarinaadis
Röstbiif ja erinevad lihalõigud, mädarõikakaste

Roheline salat, hooajalised köögiviljad
Puuvilja- ja juustuvalik
tomatisalsa, hummus, määrded
kohalik leib ja sai
rannarootslaste ürdileib (saaristolaisleipä)

PEAROOG

Võis praetud ahvenafilee porrulaugu-koorekastmes
pastinaagi-kartulitambi ja köögiviljadega


MAGUS

Šokolaadi-toorjuustukook
või
hooajalised marjad/puuviljad Sabayone-vahuveinivahuga



Meie toidud valmivad värskelt, koduses Hõbekala külalistemaja köögis.
Kasutame igal võimalusel kohalikku toorainet, aga elu saarel tähendab seda,

et vahel tuleb mõni tooraine ootamatult asendada teisega.


Hind 38 eurot/inimene

Lisainfo ja tellimine mailto:info@hobekala.ee


Külmlaud Hõbekala külalistemajas õhtusöögil